Lisätietoa lahjasta
Kampanjan säännöt

Marabou Premium
70 % Cocoa Mint

Suklaa

Jos avaat oikean luukun ja löydät piilotetun palkinnon, lähetämme valitsemaasi pakettiautomaattiin Marabou Premium 70 % Cocoa Mint -suklaalevyn.

Marabou Premium 70 % Cocoa Mint on hienostunutta tummaa suklaata. Se sisältää 70 % korkealaatuista kaakaota, jota täydentää raikas mintun maku.

Marabou Premium -suklaat valmistetaan aina tarkkaan valikoiduista kaakaolajikkeista.

Kampanjan säännöt
Itella Posti Oy järjestää 2.8.–18.8.2013 Postin pakettiautomaattien markkinointikampanjan, jossa voi voittaa Marabou Premium 70 % Cocoa Mint -suklaalevyn. Palkinto toimitetaan arvontaan osallistujan valitsemaan pakettiautomaattiin.

1. Arvonnan järjestää
Itella Posti Oy, Markkinointi, PL 7, 00011 ITELLA.

2. Kampanjan alkamis- ja päättymispäivä
Kampanja-aika 2.8.–18.8.2013

3. Arvontaan osallistuminen
Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, eivät kuitenkaan Itella Posti Oy:n työntekijät.

4. Arvonnan suorittaminen
Arvonta suoritetaan kampanja-aikana jokaisena päivänä. Osallistuja saa kampanjasivustolla heti tiedon mahdollisesta voitosta. Voiton lunastaminen edellyttää pakettiautomaatin valintaa sekä yhteystietojen (nimi, matkapuhelinnumero) lähettämistä. Vain yksi voitto per matkapuhelinnumero.

5. Palkintojen toimitus
Tuotteen saapumisesta pakettiautomaattiin ilmoitetaan tekstiviestillä. Tuotteiden toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti 2-3 arkipäivän sisällä.

6. Arvonnan palkinto
Kampanjan palkintona on Marabou Premium 70 % Cocoa Mint, joita arvotaan kampanja-aikana yhteensä 1.764 kpl, 126 kpl per pakettiautomaatti.

Itella Posti Oy:llä on oikeus julkaista voittajien nimet eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Itella Posti Oy vastaa arpajaisverosta. Voittaja vastaa itse kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.

7. Kampanjan järjestäjän vastuu
Itella Posti Oy vastaa tähän arvontaan liittyvistä vaatimuksista enintään kampanjan kohteena olevan palkinnon määrällä.

Rekisteriseloste