Papereiden arkistointi voi käydä raskaaksi. Ota käyttöösi Netposti.

Netposti on sähköinen postilaatikkosi, jolla säästät aikaa, vaivaa ja tilaa. Ota Netposti käyttöösi nyt, voit voittaa S-ryhmän 1000 euron lahjakortin!

Netposti arkistoi ja hävittää postisi turvallisesti

Netposti vastaanottaa ja säilyttää laskusi, palkkalaskelmasi ja viranomaisten kirjeet helposti ja turvallisesti. Sekä itseäsi että verottajaa varten. Sinun ei myöskään tarvitse kantaa huolta luottamuksellisten paperien silppuamisesta ja hävittämisestä, Netpostista poistat ne parilla klikkauksella.

Netpostin käyttäjänä säästät ympäristöä

Kirjeen lähettäminen Netpostiin vähentää hiilidioksidipäästöjä, sillä sähköistä kirjettä ei tarvitse tulostaa, kuorittaa eikä jakaa postilaatikkoon. Paperia ja polttoainetta säästyy eikä jätettäkään kerry.

Näin helposti aktivoit Netpostin käyttöösi

1. Tunnistaudu pankkitunnuksilla osoitteessa www.netposti.fi
2. Rekisteröidy ja valitse lähettäjät. Kerralla tai yksitellen.
3. Varmista yhteystietosi ja korjaa tarvittaessa.

Aktivoi Netpostisi ja voita lahjakortti!

Jo lähes 500 000 suomalaisella on oma Netposti!

Netpostin kampanja 1.5.-30.6.2013

Kampanjan säännöt
Itella Posti Oy järjestää 1.5.- 30.6.2013 Netposti-kampanjan, jossa arvotaan 1 x 1 000 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti.

1. Kampanjan järjestäjä
Itella Posti Oy, Netposti-palvelut, PL 7, 00011 ITELLA.

2. Kampanjan alkamis- ja päättymispäivä
Kampanjaan voi osallistua ajalla 1.5. – 30.6.2013.

3. Kampanjaan osallistuminen
Kampanjaan osallistuvat kaikki, jotka rekisteröityvät Netposti-palveluun osoitteessa www.netposti.fi tai Netpostin verkkopalveluihinsa integroineiden palveluntarjoajien sivuilla ajalla 1.5.- 30.6.2013.

Lisäksi kampanjaan osallistuvat myös aiemmin Netposti-palveluun rekisteröityneet kuluttajat, jotka ovat valinneet kaikki lähettäjät 30.6.2013 mennessä sekä antaneet Netposti-palvelulle markkinointiluvan.

Kampanjaan voivat osallistua Suomessa asuvat ja suomalaisen henkilötunnuksen omistavat 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistuminen edellyttää näiden arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain kampanjaan liittyvään yhteydenpitoon ja tarpeettomat tiedot hävitetään kampanjan jälkeen. Tietoja ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

Arvonnat suoritetaan 3.7.2013.

4. Kampanjan palkinto
Kampanjassa arvotaan 1 kpl 1 000 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajia 14 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän määräämin ehdoin.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai postitse. Voittajan nimi julkaistaan osoitteessa www.netposti.fi sivustolla ja Posti.fi:n Facebook-sivustolla arvonnan toteutuksen jälkeen. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät Itella Posti Oy:lle oikeuden käyttää arvonnan voittajan nimeä eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Voittaja vastaa itse kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista. Itella Posti Oy vastaa arpajaisverosta.

5. Kampanjan järjestäjän vastuu
Itella Posti Oy rajoittaa vastuunsa kampanjan kohteena olevan palkinnon määrään. Palkinnon vastaanottajat vapauttavat järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.